ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
До 45 дни Пловдив ще има чисто ново солище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 15.08.2011Коментари (17)6472
©
"Никога досега община Пловдив не е имала солище, където да съхранява солта за зимното почистване.  Затова, днес подписах договора, с който общината най-после ще разполага с такова съоръжение", съобщи днес на изнесен брифинг кметът Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Стана ясно, че срокът за изпълнение на поръчката е 90 дни, но фирмата-изпълнител е обещала да приключи за 45 дни.  

"С това решаваме тотално този проблем, тъй като досега солта се складираше на няколко места в града и най-вече под надлезите", коментира още кметът. Според него, това е било абсолютно противопоказно, тъй като солта разяжда основите на съоръженията.

"От тук  нататък, след 45 дни ще разполагаме с чисто ново солище, което ще отговаря на всички съвременни изисквания: с покривни конструкции и т.н. Ще се намира до ОП "Чистота" и ще е разположено на площ от 1 дка", похвали се градоначалникът. 

Разбра се още, че фирмата-изпълнител се казва "Атлас", а изграждането на новото солище ще струва 320 000 лв. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
точно преди изборите взеха да мислят да направят нещо си и само се ангажират в най кратки срокове. Искам да ви кажа господа крадливи олигофрени от общината да оставите всички реализации на проекти за град Пловдив на новия кмет на Пловдив,които ще е от ГЕРБ!!!
0
 
 
Това добре,а някой може ли да отговори ,защо тази година нямаше Межународен фолклорен фестивал???
-1
 
 
Да живее социализЪма за вечни времена, другарки и другари! Соли, пясъци, мръсотии.....Здраве??? Екология??? Какви са тези буржоазни понятия? Няма защо да се чудя защо соц-ът никога не свършва в България, след като виждам няколко мнения по-долу какви защитници на първобитните и опасни методи има: "ние не сме Европа!", "ние не сме Швейцария!", "тук е по-така", ала-бала..... През 1879 г. хората след 5 века ориенталски цигании са изградили цял куп институции, инфраструктура и какво ли не за броени месеци, въпреки че тогава определено сме били цели епохи след Европа, но онези хора не мрънкаха и не ходеха с глава обърната назад.
+2
 
 
Това са технически въпроси и никой не е длъжен, да знае - къде се съхраняват тези материали. Също както не ни интересува- къде се съхраняват телчетата за телбодите на Община Пловдив, а е важно-когато са нужни-да ги има.В същото време, на бул. " В.Априлов" само вчера минах покрай няколко места, с извадени павета, които никой не намира за нужно, да иде и да постави на място. Работа за няколко минути!!!Без машини и материали- само двама човека и кофа пясък! И това се случва, във "втория" град в България ! Pld
-2
 
 
Много прозрачна е тазиизмама г-да от Вяра, Морал и т.н. За следващия зимен период е забранена употребата на сол и пясък в населените места. Може да се използват само противообледенителни материали, като магнезиев хлорид и калциев хлорид. Така, че няма нужда нито от солището, нито от солта. КАКВО РАЗХИЩЕНИЕ НА ПАРИТЕ НА ПЛОВДИВЧАНИ!!! Измамници!
+3
 
 
Направо да си поплачем. Този хора само гледат как да ни направя за смях, или са тъпи или нарочно го правят, за мен тези хора направо малоумници !!!!! Гледат в очите и ни харчат парите за глупости тц тц тц тц !!!!
+1
 
 
Да се смеем ли, да плачем ли.... В Европа тотално забраниха използването на сол за зимно почистване, ние строим СОЛИЩЕ :D.... май пак сме с 50 години назад...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: